Швидкий пошук товару
 Мій аккаунт  Закладки  Порівняння  Оформити замовлення
ПН-ПТ: 10:00-18:00
СБ-НД: вихідний

В кошику немає товарів :(

Політика Конфіденційності та Захисту Персональних Даних

Загальні положення

Компанія «Мотогамма» з великою повагою ставиться до конфіденційної інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт. У зв'язку з чим компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту для кожного користувача.

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних встановлює порядок здійснення компанією обробки персональних даних, види збираних персональних даних, цілі використання таких персональних даних, взаємодію компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних.

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем сайту компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме: даних, що надаються користувачем під час заповнення форм (підписка на розсилку, оформлення замовлення тощо); файлів cookie; ір-адреси; параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, ваше ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер контактного телефону тощо).), які свідомо та добровільно надані вами як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій політиці метою їх обробки.

Під час відвідування сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо вашу увагу: компанія обмежується збиранням мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, щодо опрацювання якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального. покаранню, а також дані щодо здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на сайті.

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання даних персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сайту.Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних або в окремій таблиці бази даних сайту.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну трохи більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує веб-сайт.

Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігаються в комп'ютері, доки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Важливо: при повторному відвідуванні користувачем сайту дані файлів cookie оновлюються; у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням дозволяє автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача; відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сайту.

Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на сайті максимально комфортним, і для цього компанії необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, уподобання та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе компанії покращити досвід взаємодії з сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та навігацію сервісу.

Згідно з класифікацією Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія використовує такі категорії файлів cookie:

Строго необхідні файли cookie - потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці та при використанні певних сервісів, наприклад для доступу до захищених сторінок, здійснення пошуку по сайту. Також здійснюють запам'ятовування попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку у тій самій сесії.

Експлуатаційні файли cookie – агрегують інформацію про те, як використовується сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: час перебування на сайті, найчастіше відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найцікавіші для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія тощо.

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, та виключно для зазначених вище цілей.Функціональні файли cookie - використовуються для збереження настройок або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: ім'я користувача, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування сайту.

Щоб зробити приємнішими враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з сайтом.

Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, та виключно для зазначених вище цілей.

Цільові файли cookie – використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних є такі метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного матеріалу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування сайту.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, щоб вони надавали якісну рекламу, що таргетує.Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на сайті компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті.

Слід звернути увагу на те, що сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатись, відвідавши відповідний ресурс.

Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні сайту користувачеві буде повторно запропоновано увімкнення та використання файлів cookie.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається та не розповсюджується у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

Взаємодія сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем сервісів, на сторінках сайту можуть бути присутні коди інших інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі інтернет-ресурси та треті особи отримують ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Прикладами таких інтернет-ресурсів можуть бути соціальні плагіни мереж (Facebook та ін.).

Використання зазначених сервісів компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених послуг, компанія не зберігає і не обробляє.

Безпека неповнолітніх

Контент сайту є безпечним для дітей.

Взаємодія компанії з третіми особами щодо персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків коли така передача є вимогою законодавства.

На сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно з інформаційною метою). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим компанія рекомендує ознайомитися з політикою у сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими ви можете бути ідентифіковані.

Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення.

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню, або обробці такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.Компанія надає доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог компанії.

Права суб'єкта персональних даних

Компанія доводить до вашої інформації про ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, крім випадків, встановлених законом;

отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;

на доступ до своїх персональних даних;

на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних.

Зміна політики

У цю політику періодично та без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі при зміні вимог законодавства.

У разі внесення істотних змін до цієї політики компанією буде розміщено повідомлення на сайті та вказано термін набрання чинності цими змінами.Якщо протягом зазначеного терміну ви не відмовитеся від їх прийняття у письмовій формі, це означатиме, що ви погоджуєтесь із відповідними змінами політики.